A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Катеринопільський ліцей №1

Час діяти, Україно

Дата: 23.11.2023 14:11
Кількість переглядів: 17

Діти – наше майбутне. Й щоб воно було світлим, безтурботним і радісним, дорослим треба докладати максимум зусиль. Саме тому велика кількість проєктів «Час діяти, Україно» від Фонд "МХП-Громаді" спрямовані на розвиток дитячих просторів. Один з таких « Сучасним дітям – сучасний кабінет математики» в Катеринопільському ліцеї №1.Завдяки спільним зусиллям Благодійного фонду, місцевої влади та колективу навчального закладу з’явився ще один навчальний простір з сучасними меблями, навчальним обладнанням.

П’ятикласники кажуть що в такому класі хочеться ще більш старанно навчатися та досягати високого рівня знань. А вчителю математики й за сумісництвом автору проєкту, який здобув перемогу в конкурсі Ользі Норенко, комфортніше доносити матеріал школярикам.

Директор ліцею Юрій Гончар зазначає, що вклад Благодійного фонду в покращення матеріально-технічної бази навчального закладу неоціненний. Декілька років поспіль Катеринопільський ліцей серед переможців « Час діяти, Україно».

На відкритті проєкту Юрій Миколайович подякував директорці МХП – громаді Tetiana Volochay, керівникам локальних підприємств групи МХП за постійну турботу й підтримку, а хлопчики й дівчатка разом промовили: «Дякую» всім, хто долучився до доброї справи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень